De Snerttram / IJsjestram

Restaurant

Onder het genot van een hete kop erwtensoep in de winter (of in de zomer een frisse sorbet met fruit) krijgen gasten van de Snerttram/IJsjestram een rondrit door Rotterdam. De anderhalf uur durende rondrit onder leiding van een gids begint in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam. De route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De tramrit eindigt weer bij Brazzo. Het is mogelijk om daar ter afsluiting te dineren.
De tram rijdt op zaterdag en zondagmiddag.

De Snerttram is ook exclusief te reserveren voor groepen tot 54 personen. De opstapplaats en het tijdstip van vertrek zijn dan flexibel en in overleg te bepalen.

De snerttram is een winterattractie en rijdt van oktober tot mei. Tijdens de maanden mei tot en met september neemt de IJsjestram de rondritten van de Snerttram over. Arrangementen op maat zijn het hele jaar mogelijk.
De Snerttram is een samenwerking tussen restaurant Brazzo en Stichting ROMEO (Stichting Rotterdams Openbaar vervoer Museum en Exploitatie Oldtimer).

Adres & Contact