De Rotterdam Tours geeft rondleidingen in de Markthal en De Rotterdam, twee Rotterdamse iconen op het gebied van architectuur. Een ervaren gids vertelt daarbij alles over onder meer het ontwerp, de bouw en de geschiedenis van het betreffende gebouw.

In de Markthal wordt een kijkje achter de schermen geboden door een bezoek aan het ondergrondse logistieke (koel)centrum en op de marktvloer door een meet & taste bij één van de ondernemers. Verder wordt een appartement bezocht en de tentoonstellingsruimte de Tijdtrap in het trappenhuis van de Markthal, waar archeologische bodemvondsten die tijdens de bouw zijn opgegraven de historie van deze plek tonen.

In De Rotterdam bezoekt men verschillende locaties in het gebouw, zoals het Atrium –het middenstuk met glazen dak tussen toren oost en toren midden-, de Marketing Suite voor zakelijke ontvangsten, het parkeerdek en de Lobby van de middelste kantoortoren. Bovendien brengt de high speed lift de bezoekers naar de 40e verdieping voor een 360 graden panorama-uitzicht over Rotterdam.

De Titanen Tour combineert beide tours tot een 2,5 uur durende tour inclusief watertaxi-rit en proeverij.

Bedrijven kunnen een Tour Op Maat aanvragen op elk gewenst moment van de dag, in de talen Duits, Frans, Chinees en Engels. De Rotterdam Tours kan bij een event, bijeenkomst of bedrijfsuitje ook meedenken over de ontvangst, zaalruimte, sprekers, catering en aankleding.

Particulieren kunnen zich inschrijven voor één van de Open Tours in het weekend: een 1-uur durende tour door de Markthal of De Rotterdam.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie