De Rotterdam Tours

Architectuur, Gids, Rondleiding

De Rotterdam Tours organiseert rondleidingen door de stad, in iconen, door wijken en langs bijzondere adresjes. Met altijd iets extra’s: watertaxi, iets te proeven, uitzicht, een ontmoeting of een kijkje achter-de-schermen. Zo maakt De Rotterdam Tours ‘Happy tours met impact’ voor families, bedrijven, grote multinationals, touroperators, festivals & congressen. Voor onderwijs- & vak-organisaties die naar Rotterdam komen voor specifieke thema’s als architectuur, gebiedsontwikkeling, innovatie, retail en resilience, is De Rotterdam Tours dikwijls kennis-partner. De Rotterdam Tours zegt nooit nee en levert graag maatwerk: dan wordt u het beste geholpen én komt de veelzijdige stad het best tot haar recht!

De Rotterdam Tours werkt persoonlijk, informeel en professioneel. Uw uitje, excursie, event of dagprogramma wordt met toewijding uitgedacht, inclusief catering en vervoer. Met een team van 45 gidsen met uiteenlopende kennis en vaardigheden, in 12 talen, wordt altijd de beste match voor uw gezelschap gevonden. Dat geldt ook voor de Tuk Tuk service: flexibel en betrouwbaar. Hartelijkheid, plezier en expertise gaan bij De Rotterdam Tours hand in hand. Of u nu aanklopt met 10 of met 1.000 gasten.

Een tour die vaak wordt geboekt, al dan niet naar wens aangepast, is de Titanen Tour. In 2,5 uur bezoekt u architectuuricoon De Rotterdam, geniet u van het uitzicht vanaf het dak van Pakhuismeesteren op de Wilhelminapier, bezoekt u de Foodhallen, vaart u met de watertaxi onder de Erasmusbrug door en brengt de gids u langs het Witte Huis, de Oude Haven, de kubuswoningen – met bezoekje – en de Markthal waar u een ondernemer ontmoet die iets te proeven aanbiedt.

Voor individuele toeristen heeft De Rotterdam Tours speciaal De Rotterdam Weekend Tours bedacht: een website met een keuze aan rondleidingen op vrijdag, zaterdag en zondag. De tours gaan altijd door. Kies je favoriete tour, koop eenvoudig een ticket en geniet van Rotterdam!