De Rotterdam Tours

*RWC, Architectuur, Architectuurtours

De Rotterdam Tours helpt gebouwen, bouwlocaties en wijken met het organiseren van rondleidingen. Samen wordt er bedacht wat een mooie route is en wat er allemaal verteld kan worden.

De gidsen worden deskundig opgeleid en er wordt een beeldenboek gemaakt voor tijdens de tour. Zo verzorgt De Rotterdam Tours aanvragen van groepen in Markthal, het Timmerhuis, bouwplaats Depot, De Rotterdam en Katendrecht. Gebouwen worden bijvoorbeeld gecombineerd tot de Titanen Tour (inclusief watertaxi). In de kalender met Weekend Tours kun je terecht voor losse tickets.

Op jaarlijkse event-dagen organiseert De Rotterdam Tours dat zoveel mogelijk belangstellende bezoekers op een goede manier met een rondleiding mee kunnen. Professionele groepen zoeken vaak een excursie met een kennisthema, voor hen worden er programma’s op maat gemaakt.

De Rotterdam Tours vindt het belangrijk dat deelnemers met de beste herinnering aan het gebouw en aan de stad Rotterdam weer huiswaarts gaan en daar zetten zij zich 100% voor in.

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie