COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

In 2000 opende het duo Ted Langebach en Pietra Ligura de deuren van club Now&Wow. Veel DJ’s zoals Benny Rodrigues, Joris Voorn en Martin Solveig gaven hier hun eerste optreden. Na een tijdelijke sluiting van de club groeide Now&Wow als indoor festival en vaste partner van Milkshake Festival. 
Bij deze artistieke club in Rotterdam staat de totaalbeleving van het uitgaanspubliek op de zaterdagnacht centraal. Een club waar nieuwe iconen en talenten het podium gaan delen en waar daarnaast art, mode en humor centraal staan. De club bestaat uit drie zalen; de Now zaal, Kiss My Ass en Disco L’amour. Hier worden techno, house, disco, queer hop en alle varianten van de dance gedraaid. Er is ruimte voor 1000 gasten. Kaarten kunnen van te voren online gekocht worden, maar aan de deur is net zoals vroeger ook nog steeds mogelijk.

Adres & Contact

Social Media

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie