Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Buurman

Overige winkels

Buurmans winkel en werkplaats zitten al sinds jaar en dag in de Keilewerf aan de Vierhavensstraat in Rotterdam. De producten van Buurman worden sinds september 2017 ook bij kringloopketen Rataplan verkocht.

Stadsplanken
Waarom zou je hout importeren uit heel de wereld als de stad ook vol staat met mooie bomen? Buurman is een samenwerking aangegaan met Stadsplank. Zij vinden het zonde dat bomen in de stad die nu worden gekapt wegens ziekte, verbouwing of gevaar in de hout versnipperaar belanden. De Stadsplanken worden van bomen gemaakt die onder andere op de Coolsingel hebben gestaan. De Stadsplanken zijn vanaf december 2018 te koop.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie