Bilderberg Parkhotel Rotterdam

Accomodaties, Hotel

Het Bilderberg Parkhotel is gelegen in het Museumkwartier, aan het Museumpark. Het hotel zag haar levenslicht in 1922, toen het werd gevestigd in een fraaie villa op de Westersingel. In de jaren 50 werd het pand uitgebreid met een modernistische tuinvleugel. Tussen 1980 en 1984 werd een toren van 8 verdiepingen toegevoegd en in 1992 volgde de tweede toren met 13 verdiepingen. In 2014 is de gehele begane grond gerenoveerd en is tevens Restaurant The Park geopend. Het restaurant ontving na drie maanden al de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad en in 2017 een Bib Gourmand, uitgereikt door Michelin voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook zijn er in 2018 nog eens 5 kamers bijgebouwd.

Het Parkhotel beschikt over 194 gerenoveerde kamers met gratis Wifi. Vanaf het balkon op de tuinkamers kijkt men uit op de binnentuin van het hotel. De Deluxe en Executive torenkamers bieden een prachtig uitzicht over het centrum van Rotterdam.

Bilderberg heeft daarnaast nog eens 6 vergaderzalen, waarvan de grootste zaal ruimte biedt aan maximaal 80 personen in theateropstelling.

Het Bilderberg Parkhotel Rotterdam ligt op 8 minuten lopen van het Centraal Station. Metrostation Eendrachtsplein bevindt zich naast de deur, evenals de tramhalte. Parkeren kan op het eigen parkeerterrein op basis van beschikbaarheid en is mogelijk tegen betaling. Als alternatief kunnen gasten hun auto parkeren in parkeergarage Museumpark op 2 minuten loopafstand van het hotel.

Uitgeroepen tot beste hotel van Zuid-Holland en Rotterdam bij de awards van boekingssite Hotels.nl

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie