Bike & Bite


Bike & Bite biedt culinaire ontdekkingstochten door Rotterdam door middel van een begeleide fietstour. De tours leiden zowel langs de highlights van Rotterdam als langs de wat minder bekende plekken, met een gids die veel weet over de historie en de hedendaagse gang van zaken. Naast de culturele hoogtepunten worden meerdere tussenstops gemaakt om de lekkerste en meest bijzondere hapjes en drankjes van Rotterdam te proberen. Denk bijvoorbeeld aan truffelkroketjes op de Pannenkoekstraat, een kopje koffie met een verhaal in de Hofbogen, of een lekker soepje in de huiskamer van de Nieuwe Binnenweg.

De maximale groepsgrootte per gids is 15 personen, en er kan voor groepen tot 120 personen geboekt worden. Vanaf 10 personen is het mogelijk om een tour op maat samen te stellen. De tours beginnen in principe op het plein voor het Centraal Station, maar kunnen op aanvraag ook ergens anders starten. Eigen fiets meenemen mag, maar voor 5 euro is het ook mogelijk om een fiets te huren.

Adres & Contact

info@bikeandbite.net

Telefoon: 06 17479420

Prijsoverzicht


  • Prijs volwassene

    € 35,-

  • Prijs 65+

    € 35,-

  • Prijs kind


Meer actief en sportief

RIB Experience

Op zoek naar een avontuurlijke invulling van je bezoek aan de Rotterdamse haven? Boek een spannende vaartocht op een RIB boot over de Maas.
Actief en sportief Tours op het water
Klik Hier

Be Cool Events

Be Cool Events organiseert bedrijfs-, vrijgezellen- en groepsuitjes in Rotterdam. Het aanbod is groot, van low budget tot zeer luxe en van sportief tot creatief. Denk aan een iPad City Game in het centrum van Rotterdam of de spannende Urban Escape. Maar ook workshops of city tours langs de highlights van Rotterdam zijn mogelijk.
Actief en sportief City Game City Tours Evenementenbureau Teambuilding Workshop
Klik Hier

Rotterdam Sight running Tours

Hardlopend de stad Rotterdam ontdekken is hét motto van de Rotterdam Sight running Tours.
Actief en sportief City Tours Rondleiding
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card