Bike & Bite


Bike & Bite biedt culinaire ontdekkingstochten door Rotterdam door middel van een begeleide fietstour. De tours leiden zowel langs de highlights van Rotterdam als langs de wat minder bekende plekken, met een gids die veel weet over de historie en de hedendaagse gang van zaken. Naast de culturele hoogtepunten worden meerdere tussenstops gemaakt om de lekkerste en bijzonderste hapjes en drankjes van Rotterdam te proberen. Denk bijvoorbeeld aan truffelkroketjes op de Pannenkoekstraat, een kopje koffie met een verhaal in de Hofbogen, of een lekker soepje in de huiskamer van de Nieuwe Binnenweg.

De maximale groepsgrootte per gids is 15 personen, en er kan voor groepen tot 120 personen geboekt worden. Vanaf 10 personen is het mogelijk om een tour op maat samen te stellen. De tours beginnen in principe voor Centraal Station, maar kunnen op aanvraag ook ergens anders starten. Eigen fiets meenemen mag, maar voor 5 euro is het ook mogelijk om een fiets te huren.

Adres & Contact

info@bikeandbite.net

Telefoon: 06 17479420

Prijsoverzicht


  • Prijs volwassene

    € 35,-

  • Prijs 65+

    € 35,-

  • Prijs kind


Meer actief en sportief

Rotterdam Sight running Tours

Hardlopend de stad Rotterdam ontdekken is hét motto van de Rotterdam Sight running Tours.
Actief en sportief City Tours
Klik Hier

Kicker-events

Kicker-events is een creatief organisatiebureau dat zich heeft toegelegd op de organisatie van citygames en citytours.
Actief en sportief Evenementenbureau
Klik Hier

Pegasus Events

Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.
Actief en sportief Attractie City Game City Tours Conferentie services Culinair Dinnershow Evenementenbureau Rondvaarten & Haven Teambuilding Watersport
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card