COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Bike & Bite biedt culinaire ontdekkingstochten door Rotterdam door middel van een begeleide fietstour. De tours leiden zowel langs de highlights van Rotterdam als langs de wat minder bekende plekken, met een gids die veel weet over de historie en de hedendaagse gang van zaken. Naast de culturele hoogtepunten worden meerdere tussenstops gemaakt om de lekkerste en meest bijzondere hapjes en drankjes van Rotterdam te proberen. Denk bijvoorbeeld aan truffelkroketjes op de Pannenkoekstraat, een kopje koffie met een verhaal in de Hofbogen, of een lekker soepje in de huiskamer van de Nieuwe Binnenweg.


Praktische info

De maximale groepsgrootte per gids is 15 personen, en er kan voor groepen tot 150 personen geboekt worden. Vanaf 6 personen is het mogelijk om een privé tour te boeken. De tours beginnen onder de Erasmusbrug, maar kunnen op aanvraag ook ergens anders starten. Prijs is inclusief alle hapjes en drankjes, fietshuur en uiteraard de enthousiaste en professionele gids! De prijs voor een lange tour (incl. fiets) is € 69,-.

Share

Adres & Contact

Social Media

Prijsoverzicht

€35,- Senioren
€39,- Volwassenen

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie