Bike & Bite


Bike & Bite biedt culinaire ontdekkingstochten door Rotterdam door middel van een begeleide fietstour. De tours leiden zowel langs de highlights van Rotterdam als langs de wat minder bekende plekken, met een gids die veel weet over de historie en de hedendaagse gang van zaken. Naast de culturele hoogtepunten worden meerdere tussenstops gemaakt om de lekkerste en bijzonderste hapjes en drankjes van Rotterdam te proberen. Denk bijvoorbeeld aan truffelkroketjes op de Pannenkoekstraat, een kopje koffie met een verhaal in de Hofbogen, of een lekker soepje in de huiskamer van de Nieuwe Binnenweg.

De maximale groepsgrootte per gids is 15 personen, en er kan voor groepen tot 120 personen geboekt worden. Vanaf 10 personen is het mogelijk om een tour op maat samen te stellen. De tours beginnen in principe voor Centraal Station, maar kunnen op aanvraag ook ergens anders starten. Eigen fiets meenemen mag, maar voor 5 euro is het ook mogelijk om een fiets te huren.

Adres & Contact

info@bikeandbite.net

Telefoon: 06 17479420

Prijsoverzicht


  • Prijs volwassene

    € 35,-

  • Prijs 65+

    € 35,-

  • Prijs kind


Meer actief en sportief

RIB Experience

Op zoek naar een avontuurlijke invulling van uw bezoek aan de Rotterdamse haven? Boek een spannende vaartocht op een RIB boot over de Maas.
Actief en sportief Tours op het water
Klik Hier

Like2run

Like2run organiseert verschillende loopevenementen, vari rend van 1 tot 42 kilometer, zoals de Marathon Rotterdam, DSW Bruggenloop Rotterdam en de Ladiesrun in Rotterdam. Het is mogelijk om tijdens deze loopevents deel te nemen aan Business Runs, loopbelevenissen voor bedrijven. Groepen collega s kunnen hier samen een sportieve topprestatie neerzetten, wat zorgt voor een goede onderlinge sfeer en gezonde, actieve werknemers. De groepsgrootte en samenwerkingsvorm verschilt per Business Run. Tijdens de Business Run van de Marathon Rotterdam wordt ook het NK Bedrijvenlopen gehouden. Het be...
Actief en sportief Evenementenbureau Teambuilding
Klik Hier

Inside Rotterdam

Lokale stadstours voor een insider ervaring van Rotterdam. Privé en kleine groepstours te voet of op de fiets.
Actief en sportief Attractie City Tours Culinair Fietstour Rondleiding Rondleidingen Rondvaarten & Haven Teambuilding
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card