Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

A La Plancha

Restaurant

Pop-Up visrestaurant A La Plancha is geïnspireerd door de Spaanse, Marokkaanse en Zuid-Amerikaanse restaurantjes waar verse vis in de open lucht op de Plancha wordt gebakken. De vis wordt onder het genot van een lekker glas wijn en smakelijke bijgerechten geserveerd. Het menu wisselt dagelijks en is o.a. afhankelijk van het beschikbare aanbod.

A La Plancha is alleen geopend in de zomer, bij mooi weer. Het restaurant met open keuken wordt tijdelijk opgebouwd boven het water op het landhoofd van de oude Willemsbrug, op het Noordereiland in Rotterdam. Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht over het water en de skyline van de stad.

A La Plancha gaat weer open in het voorjaar van 2019!

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie