Aanmelden agenda Rotterdam

Aanmelden agenda Rotterdam

Organiseer je een evenement of tentoonstelling en wil je deze graag in de uitgaansagenda’s van de Uitagenda, Rotterdam Tourist Information en VVV Nederland? Meld deze dan zelf aan via ons online formulier.

 

Meld zelf je evenement of tentoonstelling aan

Om een activiteit of evenement aan te melden voor de culturele agenda van Rotterdam kun je vanaf nu gebruikmaken van een online formulier. Vervolgens wordt de activiteit na accordering van de redactie automatisch opgenomen in de online agenda van Rotterdam Tourist Information (www.rotterdam.info), in de online agenda van Uitagenda Rotterdam (www.uitagendarotterdam.nl) en in de online agenda van VVV Nederland (www.vvv.nl).

Spelregels
– Het formulier vervangt de werkwijze waarbij de agenda-items naar de redactie gemaild werden
– Controleer voor je een evenement aanmeld of deze nog niet online staat
– Evenementen moeten binnen de gemeentegrens van Rotterdam plaatsvinden
– Als je wijzigingen wilt doorgeven met betrekking tot je activiteit, zoals een uitverkochte voorstelling of gewijzigde datum, dan kun je dit doorgeven via agenda@rotterdampartners.nl o.v.v. ‘Wijziging’. Voeg ook altijd een link toe naar het bestaande evenement, zodat de redactie weet om welk evenement het gaat. De wijziging zal dan zo spoedig mogelijk verwerkt worden
– De redactie checkt op correctheid, volledigheid en inhoud. Indien er om wat voor reden dan ook geen akkoord wordt gegeven, krijg je daar per e-mail bericht van.

Meld een evenement of expositie aan via het online formulier.