Weelde's Winter Warenmarkt

4 december 2021 t/m 19 december 2021

Markt, Rommelmarkt

Op iedere zaterdag en zondag van 4 tot 19 december vind je aan de Marconistraat 39, Weelde’s Winter Warenmarkt, een markt met unieke producten van creatieve start ups en tweedehands spullen. Culturele vrijstaat en event-locatie Weelde cancelde vanwege de nieuwe COVID-maatregelen noodgedwongen al het programma van 2021, maar heeft geen recht op een steunpakket van de overheid. De organisatie roept daarom last-minute een winterse kerstmarkt in het leven, die wél met de huidige maatregelen georganiseerd kan worden. Zodoende bieden zij Rotterdamse ondernemers, die mogelijk ook de klappen van de lockdown vangen, de mogelijkheid hun producten te verkopen aan groot publiek. Daarnaast willen zij met de markt een plek bieden waar nog ruimte is voor wat saamhorigheid en gezelligheid.

Share

Weelde

Diep in de rafelranden van Rotterdam-West is een stuk land veroverd. Op een prachtig landgoed van bijna twee hectare ontstond een plek van ongekende mogelijkheden. Weelde omvat een kantine voor ontbijt en lunch, een restaurant, een wijnbar, een weelderige tuin, een stadsstrand en talloze ruimtes waar elk soort evenement een plek kan vinden.

Adres & Contact

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

Volwassen €3
Kinderen €3

Meer in Weelde

t/m 25 augustus 2024
WEELDE FESTIVAL |  Forever temporary

WEELDE FESTIVAL | Forever temporary

Ben jij klaar voor de grootste Weelde-ervaring die je tot nu toe hebt gehad? Weelde Festival, de volledige 24 uurs beleving, is terug!

Muziekfestival