Aan de rand van de stad, diep in de havens van Rotterdam, ligt een stadsboerderij. Een plek waar alles mogelijk is; een utopische vrijstaat voor én door creatievelingen, waar de regels nog niet vastliggen en we zelf de grenzen bepalen. Weelde omvat een lunchroom, een restaurant, een bar, een weelderige tuin, een grote loods en een gigantische kas. Het is een plek waar muziek, theater, performance, kunst, eten en drinken en landbouw samenkomen.

Aan het roer van Weelde staan Kelly Vincent & Kim Pieters, bekend van De Geheime Tuin en Club K. Na vijf jaar als nomaden door de stad te hebben gereisd met De Geheime Tuin, om zo de verborgen pareltjes van de stad bloot te leggen, ontstond de behoefte aan een vaste plek. Deze plek werd gevonden op het voormalige terrein van Uit je Eigen Stad.

Share

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie