STICKS

12 mei 2023

Muziek overig, R&B en Soul

Een echte performer on stage en een belangrijke naam in de Nederlandse hiphop scene: je kent hem als Sticks (of Sticky Steez of Stickert)! Ook wel bekend van voormalige rapgroep Opgezwolle en de Fakkelbrigade is Sticks is deze hip-hoplegend één van Nederlands meest relevante en invloedrijke artiesten. Op donderdag 11 mei staat Sticks in BIRD.

Onder de Nederlandse hip-hop luisteraars heeft hij geen introductie meer nodig. Sticks is al meer als 2 decades actief in de scene en heeft afgelopen jaar ook niet stilgezeten: in 2022 bracht hij nummers uit met namen als Zwangere Guy en D-Double en heeft hij dit jaar zijn zesde album Alles Over Hoop uitgekomen. Met classic boombap beats als ‘Geen Tijd Verspillen’ en chill R&B vibe track als ‘Gebouw’ is Sticks duidelijk van alle markten thuis en verrast hij de luisteraar met zijn sound. Niet alleen is zijn album veelzijdig qua style, ook heeft Sticks een verschillend aantal grote namen als collaborator op het album staan zoals Karsu, Zwangere Guy en Sevn Alias.

Share

BIRD

Podium, club en restaurant BIRD bevindt zich onder de Hofbogen in Rotterdam en biedt een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke tijden