Smaak van Rotterdam Festival

30, 31 augustus & 1 september

Culinair, Cultureel festival, Dancefestival

Zet je schrap voor een onvergetelijk weekend vol lekker eten, heerlijke muziek en creatieve vibes!

Rotterdamse trots centraal

Dit inclusieve festival is een ode aan alles wat Rotterdam te bieden heeft. Lokale talenten, van muzikanten tot kunstenaars en chefs, krijgen de kans om hun kunsten te vertonen. Op het podium geniet je van opkomende bands en DJ’s, terwijl je tijdens workshops je creatieve ei kwijt kunt. Leer onder genot van een cocktail schilderen tijdens een ‘Sip & Paint’ sessie of waag je aan een Latin dansles.

Een feest voor jong en oud

Smaak van Rotterdam is voor iedereen! Terwijl jij geniet van livemuziek of een heerlijke maaltijd van een van de foodtrucks, kunnen de kleintjes zich uitleven met knutselen, schminken en andere leuke activiteiten in de kinderhoek.

Smullen geblazen!

De foodtrucks op het festivalterrein serveren de lekkerste gerechten uit alle hoeken van de wereld. Van Rotterdamse klassiekers tot exotische streetfood, er is voor ieder wat wils. Proef, geniet en laat je verrassen door de culinaire diversiteit van onze stad!

Mis het niet!

Smaak van Rotterdam is meer dan een festival, het is een beleving. Kom de sfeer proeven, ontmoet je buren en geniet van alles wat Rotterdam te bieden heeft. Reserveer 30 augustus tot en met 1 september alvast in je agenda, want dit festival wil je niet missen!

We streven naar een inclusieve omgeving voor alle bezoekers. Entree voor Smaak van Rotterdam is geheel gratis, zodat iedereen de magie van het festival en cultureel erfgoed van Rotterdam kan ervaren.

Extra leuk: volg Smaak van Rotterdam op social media voor de laatste updates en winacties!

Vroesenpark

Het Vroesenpark is een echt stadspark.

Specifieke tijden

  • 30 augustus 2024, 13:00-23:00
  • 31 augustus 2024, 12:00-23:00
  • 1 september 2024, 12:00-23:00

Prijsoverzicht

Gratis