Shine Festival

21 juli 2024

Dancefestival

We hebben een fantastisch podiumprogramma met de beste salsa en bachata dansers uit het land en dj’s op de dansvloeren van Striktly Salsa en Mama Juana Bachata, zodat je non-stop kunt blijven dansen. De dansshows op het podium vinden plaats op de Shine Stage, welke je kunt zien vanaf het lounge area. 

De lounge area is ingericht met strandstoelen, kleedjes en bankjes. Alles om te relaxen en te genieten van de sfeer. Met uitzicht op alle areas zit je midden in de heerlijke vakantiesfeer met een drankje en hapje van een van de foodtrucks.  

Nog leren dansen? Of je verdiepen als gevorderde danser? De gehele dag vinden er workshops plaats voor beginners tot gevorderden. Workshop gemist? De basispas kan de gehele dag, ieder moment, worden aangeleerd door onze hosts.  

Tot slot zijn er de Senioren en Kids area. Deze twee areas zorgen ervoor dat er voor de hele familie iets tofs te doen is. Senioren worden goed verzorgd door het Theehuis, zittend op een heerlijk terras dat hoger ligt. En een percussionist die ze regelmatig bezoekt en workshops geeft. Voor kinderen zijn er muzikale- en dansworkshops, verse popcorn of een suikerspin en kunnen ze de hele dag in de grote speeltuin spelen door de speciale toegang hiervoor. 

Share

Shine Festival

Dit gratis toegankelijke evenement richt zich op de unieke sociale sfeer die salsa en bachata dansen met zich meebrengt. Ingericht voor 5.000 bezoekers, met maar liefst zeven area’s wordt het ultieme vakantiegevoel gecreëerd.

Adres & Contact

Specifieke tijden

  • 21 juli 2024, 14:00-22:00