RotterdamseKost

15, 16, 17, 18 september

Culinair, Cultureel festival, Food Festivals

Het Rotterdamse Museumpark wordt van donderdag 15 tot en met zondag 18 september 2016 omgetoverd tot de succesformule van het populaire muziek & foodfestival RotterdamseKost. Met onmisbare ingrediënten zoals het uitgebreide Rotterdamse foodcourt, kunst in containers én The Kik als huisband, garandeert de organisatie ongeëvenaard Rotterdams vertier.

Museumpark

Het Museumpark is onderverdeeld in vier zones: een bestrate zone, een romantische zone met bomen en een wandelbrug, een geasfalteerde stadszone voor evenementen en een strakke boomgaard.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  Prijsoverzicht

  Prijstoelichting

  €6, 00 early bird

  Meer in Museumpark

  t/m 09 juli 2018
  Parade

  Parade

  Het Museumpark is deze zomer weer het culturele decor van kleurrijke tenten waarin tal van theater-, dans- en muziekvoorstellingen te bewonderen zijn. Dit jaar staan onder andere Sander van de Pavert met Lucky TV, Alex Klaassen en Henry van Loon, Porgy Franssen, Wilbert Gieske en Toneelgroep Oostpool op de planken.

  Cultureel festival, Festivals, Highlights
  t/m 27 augustus 2018
  Pleinbioscoop Rotterdam

  Pleinbioscoop Rotterdam

  De 31e editie van de grootste openluchtbioscoop van Europa.

  Cultureel festival, Film

  De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

  Meer informatie