Rotterdamse Kost

21, 22, 23 september

Culinair, Cultureel festival, Food festivals

RotterdamseKost is een driedaagse buitenkroeg op het strand aan de Kralingse plas. De beste en meest-Rotterdamse restaurants krijgen een pop-up keuken op het terrein, waar bezoekers kunnen slurpen, schranzen, kanen en knagen. Van een Rotterdamse kapsalon tot een bijzondere culinaire hap, de gehele Rotterdamse keuken is te proeven op het terrein.

Er is een streetfood hoek voor een heerlijke vette bek, maar ook een gezonde corner met vega(n) verwennerij. Ga buurten bij Rotterdamse klassiekers zoals Hotel New York. Maar ook nieuwe restaurants zoals Three, het nieuwe Contemporary Asian Cuisine restaurant met Merijn Sips in de keuken, krijgen een plekje Ook op cultureel gebied komt de havenstad tot z’n recht: lokale talenten en Rotterdamse muzikanten verassen bezoekers op alle mogelijke manieren. Zo zijn artiesten als The Kik en Anita Meyer van de partij. Maar ook Rotterdam liefhebber Douwe Bob komt zingen met een natte T.

RotterdamseKost bestaat komende editie zes jaar en trekt alles uit de kast. Er wordt extra geïnvesteerd in toffe Rotterdamse programmering, de beste restaurants en vermaak voor jong en oud. Rotterdammertjes onder de 12 jaar mogen dan ook gratis naar binnen.

Kralingse Bos & Plas

Barbecueën bij het strandbad, naar kinderboerderij De Kraal, een rondje rennen om plas: er is geen Rotterdammer die niet geniet van het Kralingse Bos.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 21 september 2018, 16:00-23:00
  • 22 september 2018, 13:00-23:00
  • 23 september 2018, 13:00-20:00

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

van €9, 50 t/m €18, 00 passe-partout v.a. € 19,50

Meer in Kralingse Bos & Plas

t/m 26 augustus 2019
EK Dressuur, Springen en Para-dressuur 2019

EK Dressuur, Springen en Para-dressuur 2019

Er zal in 2019 geen regulier CHIO Rotterdam gehouden worden. In plaats daar van reist de internationale hippische top in augustus af naar het Kralingse Bos in Rotterdam voor de EK’s.

Highlights, Sportevenement

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie