Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

30 juni & 1 juli

Muziekfestival

Het internationaal toonaangevende hiphopfestival Rolling Loud strijkt neer in Rotterdam Ahoy voor een tweedaags festival gevuld met internationaal hiphop talent. De bevestigde headliners zijn Travis Scott en Kendrick Lamar. De organisatie zal binnenkort meer acts bekend maken. De kaartverkoop start zaterdag 10 december om 10:00 uur via www.rollingloudrotterdam.nl.

Afgelopen jaar trakteerde de Amerikaanse festivalorganisator Rolling Loud hiphopliefhebbers al op een indrukwekkende line-up in samenwerking met WOO HAH! Dit jaar zal het festival plaatsvinden in Rotterdam Ahoy onder de noemer Rolling Loud Rotterdam – presented by WOO HAH! Het festival wordt georganiseerd door MOJO Concerts. Het festival kent vier podia waarbij fans zowel indoor als outdoor kunnen genieten van nationale en internationale hiphop acts. 

Op vrijdag 30 juni verwelkomt Rolling Loud Kendrick Lamar als headliner. Sinds zijn debuutalbum ‘good kid, m.A.A.d. city’ uitkwam in 2012 heeft de Amerikaanse artiest zich binnen een kort tijdsbestek opgewerkt tot de huidige koning van de hiphop. Zijn meest recente album ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ is gevuld met sterke technische raps en sociaal politieke teksten. Met de gelijknamige live tour wist Lamar indruk te maken met een show waarin hij op vernuftige wijze theater, dans en ijzersterke raps bij elkaar bracht, met als resultaat twee uitverkochte avonden in de Ziggo Dome.

Op zaterdag 1 juli siert Travis Scott de poster als headliner. De Amerikaanse superster is geen onbekende van de organisatie. In 2017 en 2019 stond hij al op het podium van WOO HAH! waar hij een verpletterende indruk achterliet met zijn energieke liveshow. Zijn album ‘ASTROWORLD’ uit 2018 belandde direct op #1 in de Billboard top 200 en met zijn recente samenwerkingen met onder meer Drake en Pharrell Williams is Travis één van de meest toonaangevende rappers van dit moment. 

Share

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al 50 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een gloednieuw congres- en vergadercentrum, een concertzaal en auditorium/theater, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Adres & Contact

Specifieke tijden

Tijdens de genoemde openingstijden zijn de kassa's van Ahoy Rotterdam telefonisch bereikbaar. Het loket van de Kassa van Ahoy is alleen geopend tijdens evenementen; openingstijden kunnen hierdoor variëren.