Rotterdam Ahoy

Muziekpodium, Theaterpodium

Rotterdam Ahoy biedt al 50 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een gloednieuw congres- en vergadercentrum (RACC), een concertzaal en auditorium/theater (RTM Stage), zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

De Ahoy Arena wordt voornamelijk gebruikt voor grote concerten, sporttoernooien, familieshows en conferenties en de Beurs- & Evenementenhallen voor onder meer beurzen en bedrijfsfeesten.

In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater). RTM Stage is niet alleen het grootste auditorium én de grootste theaterzaal van Nederland (capaciteit 2.800), maar wordt, wanneer de stoelen compleet verwijderd zijn, een muziekzaal voor concerten en events tot 7.800 personen. RTM Stage is daarmee zowel op congres-/theater- als op concertgebied uniek in Nederland. Het RACC beschikt over 35 vergaderruimtes en mooie en ruime foyers. Met de kleinste ruimtes perfect voor kleine congressen, vergaderingen en presentaties is Ahoy niet alleen de plek voor grote conferenties maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige evenementen.

Ahoy ligt op 5 minuten lopen van metro- en busstation Zuidplein. Auto’s kunnen geparkeerd worden op een van de betaalde parkeerterreinen van Ahoy. Om verzekerd te zijn van een plek is het mogelijk om tegen betaling van tevoren een plaats te reserveren.

ParkNBike – Goedkoop parkeren en (e-)fiets of (e-)scooter huren

Rotterdam Ahoy draagt graag een steentje bij aan het faciliteren van mogelijkheden om veilig én gezond naar het werk te gaan. De hele dag zeer voordelig parkeren inclusief de mogelijkheid voor het huren van een fiets of een e-scooter. Wil je ook helpen het OV zoveel als mogelijk te ontlasten? Had je altijd al eens in de zomermaanden op de fiets of op de e-scooter naar het werk gewild? En de dag fris opstarten? Dan heb je nu een unieke kans. Een snelle, duurzame en gezonde (afstand) manier om naar het werk te gaan. Ontdek Rotterdam op de fiets of op de e-scooter in de vroege ochtend en lekker aan het einde van de dag weer fris naar huis!

Een dagkaart voor ParkNBike kost € 4,-. Bekijk hier de andere tarieven en huurmogelijkheden.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.ahoy.nl.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Tijdens de genoemde openingstijden zijn de kassa's van Ahoy Rotterdam telefonisch bereikbaar. Het loket van de Kassa van Ahoy is alleen geopend tijdens evenementen; openingstijden kunnen hierdoor variëren.