COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Rotterdam Ahoy biedt al bijna 50 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

In de Ahoy Arena vinden regelmatig concerten, (dance)feesten en (sport)evenementen plaats. Een paar voorbeelden zijn: Night of the Proms, De Vrienden van Amstel LIVE!, Zesdaagse van Rotterdam, Nacht van Oranje en ABN AMRO World Tennis Tournament.

Ahoy ligt op 5 minuten lopen van metro- en busstation Zuidplein. Auto’s kunnen geparkeerd worden op een van de betaalde parkeerterreinen van Ahoy. Om verzekerd te zijn van een plek is het mogelijk om tegen betaling van tevoren een plaats te reserveren.

ParkNBike (vanaf 1 juni 2020) – Goedkoop parkeren en (e-)fiets of (e-)scooter huren
Rotterdam Ahoy draagt graag een steentje bij aan het faciliteren van mogelijkheden om veilig én gezond naar het werk te gaan. De hele dag zeer voordelig parkeren inclusief de mogelijkheid voor het huren van een fiets of een e-scooter. Wil je ook helpen het OV zoveel als mogelijk te ontlasten? Had je altijd al eens in de zomermaanden op de fiets of op de e-scooter naar het werk gewild? En de dag fris opstarten? Dan heb je nu een unieke kans. Een snelle, duurzame en gezonde (afstand) manier om naar het werk te gaan. Ontdek Rotterdam op de fiets of op de e-scooter in de vroege ochtend en lekker aan het einde van de dag weer fris naar huis!

Een dagkaart voor ParkNBike kost € 4,-. Bekijk hier de andere tarieven en huurmogelijkheden.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment in Rotterdam Ahoy

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie