Rotterdam Ahoy biedt al ruim 45 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een congres- en vergadercentrum, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

In de Ahoy Arena vinden regelmatig concerten, (dance)feesten en (sport)evenementen plaats. Een paar voorbeelden zijn: Night of the Proms, De Vrienden van Amstel LIVE!, Zesdaagse van Rotterdam, Nacht van Oranje en ABN AMRO World Tennis Tournament.

Ahoy ligt op 5 minuten lopen van metro- en busstation Zuidplein. Auto’s kunnen geparkeerd worden op een van de betaalde parkeerterreinen van Ahoy. Om verzekerd te zijn van een plek is het mogelijk om tegen betaling van tevoren een plaats te reserveren.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Op dit moment in Rotterdam Ahoy

t/m 21 april 2019
The Passion in Concert

The Passion in Concert

Nieuwe concertervaring tijdens het paasweekend op 20 april 2019 in Rotterdam Ahoy.

Musical / Show, Muziek overig
t/m 28 april 2019
Kingsland Festival

Kingsland Festival

Op Koningsdag is het dit jaar op het buitenterrein van Rotterdam Ahoy ook feest, want Kingsland Festival strijkt er neer met o.a. Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Bizzey, Brennan Heart, D-Block & S-te-fan, Benny Rodrigues en Camelphat.

Dance, Dancefestival, Festivals

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie