Ahoy Arena

De Ahoy Arena wordt voornamelijk gebruikt voor grote concerten, sporttoernooien, familieshows en conferenties en de Beurs- & Evenementenhallen voor onder meer beurzen en bedrijfsfeesten.

In 2020 openden de deuren van RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater) en het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC).

RTM Stage

RTM Stage is niet alleen het grootste auditorium én de grootste theaterzaal van Nederland (capaciteit 2.800), maar wordt, wanneer de stoelen compleet verwijderd zijn, een muziekzaal voor concerten en events tot 7.800 personen. RTM Stage is daarmee zowel op congres-/theater- als op concertgebied uniek in Nederland.

Rotterdam Ahoy Convention Centre

Het RACC beschikt over 35 vergaderruimtes en mooie en ruime foyers. Met de kleinste ruimtes perfect voor kleine congressen, vergaderingen en presentaties is Ahoy niet alleen de plek voor grote conferenties maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige evenementen.

Goed bereikbaar

Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (OV) ligt op 5 minuten lopen van metro- en busstation Zuidplein. Auto’s kunnen geparkeerd worden op één van de betaalde parkeerterreinen van Ahoy.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Tijdens de genoemde openingstijden zijn de kassa's van Ahoy Rotterdam telefonisch bereikbaar. Het loket van de Kassa van Ahoy is alleen geopend tijdens evenementen; openingstijden kunnen hierdoor variëren.