Rotterdam Ahoy biedt al 50 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een gloednieuw congres- en vergadercentrum (RACC), een concertzaal en auditorium/theater (RTM Stage), zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

De Ahoy Arena wordt voornamelijk gebruikt voor grote concerten, sporttoernooien, familieshows en conferenties en de Beurs- & Evenementenhallen voor onder meer beurzen en bedrijfsfeesten.

In 2020 openden de deuren van het Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) en RTM Stage (concertzaal en auditorium/theater). RTM Stage is niet alleen het grootste auditorium én de grootste theaterzaal van Nederland (capaciteit 2.800), maar wordt, wanneer de stoelen compleet verwijderd zijn, een muziekzaal voor concerten en events tot 7.800 personen. RTM Stage is daarmee zowel op congres-/theater- als op concertgebied uniek in Nederland. Het RACC beschikt over 35 vergaderruimtes en mooie en ruime foyers. Met de kleinste ruimtes perfect voor kleine congressen, vergaderingen en presentaties is Ahoy niet alleen de plek voor grote conferenties maar biedt het ook ruimte voor kleinschalige evenementen.

Ahoy ligt op 5 minuten lopen van metro- en busstation Zuidplein. Auto’s kunnen geparkeerd worden op een van de betaalde parkeerterreinen van Ahoy. Om verzekerd te zijn van een plek is het mogelijk om tegen betaling van tevoren een plaats te reserveren.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 10:00 - 15:00
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 15:00
Donderdag 10:00 - 15:00
Vrijdag 10:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Tijdens de genoemde openingstijden zijn de kassa's van Ahoy Rotterdam telefonisch bereikbaar. Het loket van de Kassa van Ahoy is alleen geopend tijdens evenementen; openingstijden kunnen hierdoor variëren.

Op dit moment in Rotterdam Ahoy

t/m 8 februari 2023
From the Soul

From the Soul

Een exclusief en uniek gala-event ter ere van black music en hetgeen zij nog steeds betekent voor de hedendaagse muziekindustrie.

Jazz of Wereldmuziek, Muziek overig
t/m 8 februari 2023
Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Rolling Loud Rotterdam - presented by WOO HAH!

Het internationaal toonaangevende hiphopfestival Rolling Loud strijkt neer in Rotterdam Ahoy voor een tweedaags festival gevuld met internationaal hiphop talent. De eerste bevestigde headliners zijn Travis Scott en Kendrick Lamar. De organisatie zal binnenkort meer acts bekend maken. De kaartverkoop start zaterdag 10 december om 10:00 uur via www.rollingloudrotterdam.nl.

Muziekfestival
t/m 8 februari 2023
NN North Sea Jazz Festival

NN North Sea Jazz Festival

Het grootste jazzfestival van Nederland brengt ieder jaar de bekendste muzikanten uit de jazz en jazzgerelateerde genres bij elkaar in Ahoy Rotterdam.

Muziekfestival