On the road


Na de sterke voorstellingen (In) koud water (2012) en They are just kids (2015), regisseert Marcus Azzini nu On the road. Het is het laatste deel in zijn drieluik over jonge mensen die in roerige tijden op zoek gaan naar een manier om anders te leven. Om te zijn wie ze zijn.

De voorstelling laat de roadtrip zien van een vriendengroep op weg naar de wildernis. Ze willen niet nadenken, maar opgaan in de extase van de vrije associatie. Het gaat om het nu. Geen vaste kaders, maar improvisatie. Altijd blijven bewegen, nooit verstarren.

De roman heeft een zintuiglijke taal vol ritme, geur, beweging en levenslust. Hannah van Wieringen laat zich voor haar bewerking inspireren door het verlangen om keihard te leven, met de angst voor het verlies van jeugd als achtergrond. Een ode aan vrijheid, richtingloosheid en niet-weten als levensmogelijkheid.

Rotterdamse Schouwburg

De Rotterdamse Schouwburg is een plek voor dans, toneel en muziektheater voor een breed publiek – van de allerkleinsten tot en met de meest doorgewinterde operaliefhebber.

Adres & Contact

Prijsoverzicht


  • €10,- t/m €19,-


Share

Meer in Rotterdamse Schouwburg

Meer theaters

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card