Oh My! Festival

25, 26 juni

Festival

MET ONDER ANDERE

Eerder werden o.a. DABABY (headliner zondag), LIL BABY, LIL DURK, TYGA, TORY LANEZ en anderen aangekondigd. Hiermee komt het totaal aantal aangekondigde acts op 46 te staan.

HET FESTIVAL

In totaal zullen er meer dan 50 artiesten te zien zijn in de Rotterdamse Kuip, het gloednieuwe evenemententerrein van het festival dat op 25 en 26 juni 2022 plaatsvindt.

Headliner van de zaterdag is de ongekend populaire WizKid, die onlangs drie avonden op rij de O2 Arena in London uitverkocht. Sinds Wiz’s featuring op Drake’s One Dance, die maar liefst 2,2 miljard plays bereikte en behoort tot de meest gestreamde tracks op Spotify, staan artiesten als Justin Bieber, Tyga en Wale in de rij om met hem samen te werken. De Nigeriaanse superster heeft niet alleen de wereld veroverd met zijn afrobeats, maar ook deuren geopend voor vele anderen binnen het – steeds populairder wordende – genre.

De in Nederland opgegroeide Britse rapper Stefflon Don beleefde haar grote doorbraak in 2017 met Hurtin’ Me, waarna ze de kans kreeg om samen te werken met o.a. French Montana en Big Sean, rappers die allebei een show weggaven op eerdere edities van OH MY! Festival.

“Ik ben super enthousiast om weer bij OH MY! Festival op het podium te staan, deze editie is speciaal omdat het plaatsvindt in Rotterdam. De stad waar ik opgroeide, mijn sound zich ontwikkelde en zoveel getalenteerde mensen heb ontmoet. Ik kan niet wachten om de ‘Rotterdam energy’ weer te voelen”, aldus Stefflon Don.

Share

Oh My! Festival

OH MY! Festival doet haar status als grootste R&B, hiphop & afrobeats festival van de Benelux eer aan met een nieuwe aankondiging live-acts. De organisatie voegt maar liefst 18 nieuwe namen toe aan de line-up: STEFFLON DON, WIZKID, RICK ROSS, MABEL, TY DOLLA $IGN, GINUWINE, KING PROMISE, D-BLOCK EUROPE, MAJOR LEAGUE DJZ, DARKOO, BUJU, BILAL WAHIB, JONNA FRASER, DOPEBWOY, SIGOURNEY K, IDALY, QLAS & BLACKA EN YXNG LE.

Adres & Contact

  • E-mail:
  • Telefoon:

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

€ 89 t/m € 350