Oddisee & Good Compny

30 april 2023

Jazz of Wereldmuziek, R&B en Soul, Varia

Let op: dit concert is verplaatst van 14 september 2022 naar zondag 30 april 2023. Tickets blijven geldig.

Oddisee’s uitverkochte concert in 2017 was misschien wel een van de beste hiphopconcerten ooit in BIRD. Met zijn soepele raps en jazzy producties beweegt deze independent artist (hij is producer, beatmaker, boeker, fotograaf én marketeer) zich al jaren in de top van de underground. Samen met zijn 5-piece band, Good Compny, maakt de mc op zondag 30 april zijn rentree in Rotterdam.

Amir Mohamed, beter bekend als Oddisee, groeide op tussen de sounds van New Yorkse hiphop, go-go, en gospel. Zijn eerste muzikale stappen zette hij als mc/producer in de kelder van zijn buurman (en legendarisch Parliament Funkadelic-lid) Garry Shider. Beter een extreem getalenteerde buur dan een verre vriend… Na zijn 21e nam zijn carrière een raketvlucht. Hij dropte goed ontvangen album na goed ontvangen album en ging collabo’s aan met The Roots, Jazzy Jeff, Flying Lotus, De La Soul en Hudson Mohawke.

BIRD

Podium, club en restaurant BIRD bevindt zich onder de Hofbogen in Rotterdam en biedt een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

€22.5