O. Festival

23 augustus 2021 t/m 29 augustus 2021

O. staat voor openbreken van ‘opera’ als genre. Tijdens het festival ontdek je talentvolle makers die spannende crosslinks maken tussen opera en andere genres: van performance tot electropop en van smartlap tot streetculture. Hear things you’ve never seen!

Programma

Tijdens O. festival staan uiteenlopende performances op het programma. Een greep uit het aanbod:

Antropoceen, de musical – Club Gewalt

In het huidige tijdperk vormt de mens de grootste invloed op de bovenste aardlaag: het Antropoceen. Het theatercollectief gaat op zoek naar de invloed van de mens op de natuur en klimaat. Wat kan de mens doen om de klimaatcrisis op te lossen? Musical is het antwoord!  

VIAJERO DEL AMOR [A Lover’s Journey]

Een poëtisch performance-concert over liefde en migratie in de vorm van een Spaanse les. Betreed een muzikale wereld die ergens tussen opera, jazz en pop in ligt.  

Icons

Persoonlijke verhalen over vijf legendarische zangeressen, waaronder Aretha Franklin, vormen de basis voor deze cross-over voorstelling waarin muziek, spoken word, street art en (paal)dans samenkomen. 

Quarantaine Eiland

Locatievoorstelling op het Quarantaineterrein Heijplaat waarbij aangrijpende verhalen en ontroerende liederen over pandemieën uit vervlogen tijden en uit alle windstreken voorbijkomen.

F Rauw

Op een verlaten plek tussen de bomen wordt je door FRAU BAKKER en haar muzikanten meegenomen in een  muziektheatervoorstelling langs vier vrouwen die zich aan de rand van de samenleving bevinden.   

Dit festival is verplaatst naar 23 t/m 29 augustus.
Tickets zijn vanaf 10 mei verkrijgbaar via de website van
O. Festival.

O. Festival

O. is een internationaal festival voor opera, muziek en theater.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

€7.5