K3 - Dromen (AL)

4 september 2021

Op 4 en 5 september 2021 komt K3 naar Rotterdam Ahoy (RTM Stage) met hun nieuwste K3-show Dromen. Zing en dans mee op hun grootste hits. Hanne, Klaasje en Marthe hebben er al heel veel zin in! Ben jij er ook bij in Ahoy?

Rotterdam Ahoy houdt rekening met de veiligheid. Hiervoor is op verzoek van het Ministerie van OCW door verschillende jeugd- en familieproducenten van theaterproducties, alsmede de lokale theaters en schouwburgen, gezamenlijk een kinderprotocol opgesteld. Op basis van dit protocol richt Rotterdam Ahoy hun shows inr. Je wordt daarom gevraagd per boeking te bevestigen uit hoeveel kinderen en volwassenen de boeking zal bestaan.

Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy biedt al 50 jaar een podium voor live communicatie, business en entertainment. Met een gloednieuw congres- en vergadercentrum, een concertzaal en auditorium/theater, zes beurs- en evenementenhallen en een indoorarena is Ahoy een multifunctionele accommodatie in Rotterdam-Zuid.

Adres & Contact

Specifieke tijden

Tijdens de genoemde openingstijden zijn de kassa's van Ahoy Rotterdam telefonisch bereikbaar. Het loket van de Kassa van Ahoy is alleen geopend tijdens evenementen; openingstijden kunnen hierdoor variƫren.

Prijsoverzicht

€19.5