De Huidenclub - Soundtrack for a troubled time

19, 20, 21, 22 mei

Cultureel festival, Tentoonstelling

De tentoonstelling Soundtrack for a Troubled Time is samengesteld door gastcuratoren en de artistiek directeuren van Tlön Projects, Chris Bestebreurtje en Petra Kuipers en ontleent zijn naam aan de tweekanaals geluidsinstallatie van Cally Spooner. Werken van Mathieu Kleyebe Abonnenc, Katinka Bock, Charbel-joseph H. Boutros & Stéphanie Saadé, Edith Dekyndt, Angela Detanico & Rafael Lain, Roni Horn en Cally Spooner zullen te zien zijn in twee complementaire tentoonstellingsruimtes die verschillen in afmetingen.

De tentoonstelling begeeft zich op het terrein van de collectieve onrust en het particuliere verlangen daaraan te ontsnappen, al balancerend tussen fictie en werkelijkheid, zoekend naar een positie die comfortabel is. Er wordt een diepere opmerkzaamheid voor het ongeziene samenspel van natuurlijke krachten die ons omringen aangewakkerd. De kunstenaars suggereren een antidotum aan de hand van een nieuw wereld-of mensbeeld, ze herschrijven de geschiedenis in een meer poëtisch narratief waar humanisme, kunst, poëzie en schoonheid, verlichting bieden.

Share

De Huidenclub - Soundtrack for a troubled time

Soundtrack for a Troubled Time draait om het domein van het collectieve onbehagen en het individuele verlangen daaraan te ontsnappen.

Adres & Contact

  • Pelgrimstraat 5c
  • 3029 BH Rotterdam

Periodieke tijden