CuliNESSE

29, 30, 31 augustus

Cultureel festival, Festivals, Food festivals

Strand, live optredens, culinair genieten en aandacht voor cultuur komen samen in CuliNESSE. Naast optredens van regionaal talent is er iedere dag een hoofdact die een concert zal verzorgen.

De boulevard van Nesselande aan de Zevenhuizerplas is de perfecte locatie voor het festival. Eten in een van de strandrestaurants, borrelen op het strand en ondertussen kun je lekker ontspannen of dansen op de beats van de DJ die de hele dag en avond relaxte strandmuziek verzorgt.

Met optredens van o.a. Guus Meeuwis, K’s Choice, Clouseau, Waylon, Davina Michelle, BLØF, DI-RECT, Jett Rebel, Douwe Bob, MAAN, Niels Geusebroek, Hermes House Band, Convoi Exceptional, Princeton, The Originals, Shaky Ground, Colibri, QWARK! en Wulf.

Strand Nesselande

In het noordoostelijkste puntje van Rotterdam, aan de Zevenhuizerplas, ligt de ruim opgezette nieuwbouwwijk Nesselande. De palmbomen en het brede strand aan de Siciliëboulevard geven het gevoel dat je in een mondaine badplaats in Zuid-Europa bent. Niets is minder waar, je bent in gemeente Rotterdam.

Adres & Contact

Specifieke openingstijden

  • 29 augustus 2019
  • 30 augustus 2019
  • 31 augustus 2019

Prijsoverzicht

Prijstoelichting

€26, 00 passe-partout € 61,50

Meer in Strand Nesselande

t/m 13 oktober 2019
Rotterdam Night Run

Rotterdam Night Run

Het circa 7,5 kilometer lange parcours rond de Zevenhuizerplas staat garant voor een sprookjesachtig spektakel van vuur, licht, mystiek en geluid, maar is verder zo donker als de nacht en wordt slechts op enkele plaatsen verlicht!

Sportevenement

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie