collectors rdam

12, 13 oktober

Beurs

RDM Onderzeebootloods wordt omgetoverd tot een Design Walhalla. Van Eames tot Herman Miller en van de Togo ligne Roset tot Giovanni Offredi for Saporiti en Pastoe. Laat je inspireren en shop de mooiste design stukken uit Europa speciaal voor geselecteerd door Europese design dealers.

In het tweede weekend van oktober vindt eerste editie plaats van Collectors Rdam, een  vintage design beurs met meubels, collectors items, designer tassen en kunst. Standhouders uit heel Europa worden geworven zodat je heerlijk kan struinen en echt iets bijzonders kan treffen. Verder wordt er gezorgd voor  inspirerende horeca en is er op de zaterdag een avond openstelling. Ontmoet europese handelaren en shop gelijk de mooiste design stukken voor je huis in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

Collectors Rdam

Er is een groeiende vraag naar vintage en mooi design. Naast de items die je in de hoogstraten van de steden kan vinden willen mensen graag karakter en eigenheid toevoegen aan hun interieur. Daarnaast is het ook nog een duurzaam en gaat dat mooie design stuk in je nieuwe huis weer een leven mee. Daarnaast heeft elk stuk wel een verhaal en kan je er alle kanten op qua style. Het spreekt ook bijna iedereen wel aan. Dus haal je hart op in oktober en struin langs alle stands en laat je inspireren, wellicht neem je wel iets moois mee voor je huis.

RDM Onderzeebootloods

Industriƫle evenementenlocatie in de haven van Rotterdam!

Adres & Contact

Social Media

Specifieke tijden

  • 12 oktober 2024, 10:00-22:00
  • 13 oktober 2024, 10:00-18:00

Prijsoverzicht

€ 15 t/m € 25

Meer in RDM Onderzeebootloods

t/m 6 oktober 2024
Harbour Run

Harbour Run

De Harbour Run is een obstacle run in de Rotterdamse haven.

Festival, Sportevenement