Chio Rotterdam OUD

23, 24, 25, 26 juni

Sportevenement

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van 72 jaar spring- en dressuursport van het allerhoogste niveau, is het CHIO Rotterdam bovendien het oudste topsportevenement van Rotterdam. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren ’the place to be’, tijdens het paardensportevenement maar vooral ook het gehele jaar rond.

Het CHIO Rotterdam is niet alleen een unieke ontmoetingsplaats voor paardensportliefhebbers en bedrijfsleven. Het CHIO Rotterdam draagt middels een aantal maatschappelijke programma’s ook bij aan de Rotterdamse samenleving en is met een uitgebreid kinderprogramma, shows, entertainment en het alom bekende Stroodorp een topevenement voor iedereen.

Kralingse Bos & Plas

Barbecuen bij het strandbad, naar kinderboerderij De Kraal, een rondje rennen om plas: er is geen Rotterdammer die niet geniet van het Kralingse Bos.

Adres & Contact

  • Kralingse Bos 1
  • 3062 CL ROTTERDAM
  • E-mail:
  • Telefoon:

Specifieke tijden

Meer in Kralingse Bos & Plas

t/m 21 september 2024
A Day At The Park

A Day At The Park

Dance festival in het Kralingse Bos. Met House, Tech-house, Techno en Urban gespeeld door lokale helden en wereldreuzen.

Festival