A Day at the Park

21 september 2019

Cultureel festival, Dancefestival, Festivals

A Day at the Park is terug! Na 10 edities in het Amsterdamse Bos verhuist het festival naar Rotterdam. Het concept wordt daarbij in een Rotterdams jasje gestoken: de beste hotspots uit de stad komen samen in het Kralingse bos.


Op het menu

Geniet van culinaire hoogstandjes zoals bij TheHughBrunch, verzorgd door sterrenchef Mario Ridder. Wijnbar 1NUL8 serveert de beste kwaliteitswijnen en Ter Marsch zorgt voor de ultieme burger. De mannen van Give Soul hosten hun eigen area, waar je helemaal uit je dak kunt gaan.


Techno en house dj’s in het bos

Ook de line-up liegt er niet om. De beste techno en house dj’s zijn van de partij. Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn de eerste namen die op de line-up pronken.

Kralingse Bos & Plas

Barbecueën bij het strandbad, naar kinderboerderij De Kraal, een rondje rennen om plas: er is geen Rotterdammer die niet geniet van het Kralingse Bos.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke openingstijden

  • 21 september 2019, 12:00-23:00

Meer in Kralingse Bos & Plas

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie