360 Degrees - Hunee

21 april 2023

Varia

Voor deze editie op vrijdag 14 april hebben we een dj die feest viert met jou aan de andere kant van de dj booth en je meeneemt op een muzikale reis die tijd, plaats en zelf overstijgt: Rush Hour-family Hunee. 360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden.

Hunee groeide op in Bochum, een voormalige industriestad in West-Duitsland. Zijn onbevreesde benadering van het spelen van muziek van alle leeftijden en uit alle hoeken van de wereld wordt gevoed door een grenzeloze muzikale nieuwsgierigheid. Zijn dj-sets hebben hem ook over de hele wereld gebracht. En of hij nu de hele nacht speelt in een intieme kelder of een grote mainstage van een festival sluit, zijn sets behouden een gevoel van kwaliteit en emotionaliteit die elk van hen tot een kleurrijke ervaring maken.

Hunee is onlangs (alweer!) verhuisd naar Amsterdam, een stad die het afgelopen decennium centraal heeft gestaan ​​in zijn muzikale reis, als lid van de Rush Hour-familie en de vele vriendschappen die hij heeft gevormd met de lokale muziekgemeenschap (Dekmantel, Red Light Radio e.a.).

BIRD

Podium, club en restaurant BIRD bevindt zich onder de Hofbogen in Rotterdam en biedt een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

€ 11 t/m € 20