360 Degrees 10 year anniversary

17 maart 2023

Dance, Varia

360 Degrees bestaat 10 jaar en dat willen ze graag met jullie vieren!

Op vrijdag 17 maart 2023 nodigt 360 Degrees Danilo Plessow (formerly known as Motor City Drum Ensemble) en NTS breakfast show-resident Zakia uit in BIRD! 

Danilo Plessow werd in 1985 geboren in het zuiden van Duitsland, maar verhuisde op jonge leeftijd al naar Stuttgart, Duitslands Motor City. Danilo begon vanaf z’n elfde met het maken van muziek met zijn eigen computer en samples. Danilo Plessow vermgengt house, disco, 90’s chicago- en detroithouse tot een rauw, diep en uiterst dansbaar geheel. Hij heeft gedraaid op clubs en festivals van over de hele wereld, zoals Horst in België, het Montreux Jazz Festival en Coachella. 

Zakia is geboren in West-London en begon na haar studie Engelse literatuur te werken bij de Honest Jon’s Records platenwinkel in West-Londen, waar ze alle vormen van muziek leerde kennen. Ze had een eigen show op NTS, Questing w/ Zakia en host nu twee keer per week de Breakfast Show bij NTS. Ze draaide dit jaar van de Press Halls van Printworks, naar de stranden van Dekmantel Selectors en Dimensions festival. 

BIRD

Podium, club en restaurant BIRD bevindt zich onder de Hofbogen in Rotterdam en biedt een programma vol jazz, soul, hiphop, funk en nieuwe elektronica.

Specifieke tijden

Prijsoverzicht

€ 17 t/m € 25