Platenburg Wijnfestival

9 november 2024

Culinair

Na het enorme feest ter ere van het 125-jarig bestaan van Wijnkoperij Platenburg in 2019 is het tijd dat de geschiedenis zich herhaalt.  

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Julien is twee keer vader geworden, we hebben veel nieuwe wijnen in het assortiment en er staat een heel nieuw team in de Wijnkoperij. Natuurlijk was daar de opening van Proef bij Platenburg, onze kersverse Wijnbar & Restaurant in 2023 en de lancering van onze eigen ProefClub. Klein bijkomend feitje is dat de Wijnkoperij dit jaar 130 jaar bestaat!

Om dit alles samen met jullie te vieren organiseren we het Platenburg Wijnfestival.

Laurenskerk Rotterdam

Een must-see in Rotterdam is het enige middeleeuwse monument in Rotterdam; De Laurenskerk. Gebouwd tussen circa 1449 en 1525, is de kerk het enige nog resterende laatgotische gebouw uit het van oorsprong middeleeuwse Rotterdam. De beelden van de zwaar getroffen kerk in de Tweede Wereldoorlog, en haar wederopbouw nadien, werden symbool voor de lotgevallen van de stad en haar bewoners.

Adres & Contact

Social Media

Specifieke tijden

  • 9 november 2024, 13:00-15:30
  • 9 november 2024, 16:30-19:00
Zondags alleen geopend voor kerkdiensten

Prijsoverzicht

€25

Meer in Laurenskerk Rotterdam

t/m 28 oktober 2024
Muziektheater met Erasmus in de hoofdrol in de Laurenskerk

Muziektheater met Erasmus in de hoofdrol in de Laurenskerk

De theater voorstelling volgt de levensloop van Erasmus en laat zien hoe hij zich ontwikkelde tot de veelzijdige en inspirerende persoonlijkheid, die hij geworden is.

Theater en Toneel
t/m 30 november 2024
Het Wijn Festijn

Het Wijn Festijn

Geniet van meer dan 100 verschillende wijnen en lekkernijen onder het genot van een muziekje.

Culinair