Njoy (Novotel Brainpark)

Brasserie/Lunchroom, Restaurant

Restaurant Njoy staat voor Uncomplicated, Relaxed, Balanced, Novotel. Dit trendy restaurant heeft een gevarieerde menukaart waarbij gasten de keuze hebben uit diverse garnituren en sauzen bij de hoofdgerechten. Njoy streeft naar een goede balans tussen natuur en product, onder andere door zo veel mogelijk regionale ingredi nten te gebruiken. Er kunnen groepen tot maximaal 200 personen plaatsnemen.

Njoy is onderdeel van Novotel Rotterdam Brainpark, een 4-sterren hotel gelegen in de zakenwijk Brainpark naast de Erasmus Universiteit. Het hotel heeft 210 modern en licht ingerichte kamers en 9 New Generation vergaderzalen.

Hotel en restaurant zijn direct gelegen aan de afrit van de A16 en de invalsweg naar het centrum dat zich op 10 minuten rijden bevindt. Er is een ruime eigen betaalde parkeerplaats voor 200 auto’s en 3 bussen. Metrostation Kralingse Zoom is gelegen op 8 minuten loopafstand.

Dineren zoals u dat wilt en wanneer u maar wilt. Eenvoudige, lekkere en gezonde uitgebalanceerde gerechten. Een lunch of diner in combinatie met uw bijeenkomst? Wij hebben een speciaal gedeelte in ons restaurant voor groepen.

Share

Adres & Contact