UrbanGuides - Guided Tours

Actief en Sportief, Gids, Rondleiding

UrbanGuides is specialist in het organiseren van excursies over architectuur, stedelijke ontwikkeling, stadscultuur en de moderne geschiedenis van Rotterdam. UrbanGuides beschikt over 100 eigen fietsen en naast de vaste fiets –en wandelroutes kunnen excursies ook op maat worden samengesteld. Enthousiaste, deskundige gidsen vertellen in het Nederlands, Engels, Duits of Frans over vooruitstrevende, spraakmakende architectuur van nu, het industriële erfgoed van toen en de metropool van morgen.

Voor bezoekers met een specifieke interesse in de bouwkunst van iconische gebouwen – zoals de Markthal, de Van Nelle Fabriek, Rotterdam Centraal Station en het Industriegebouw– is het mogelijk om een van de gebouwentours te boeken die speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld zijn. In nauwe samenwerking met de Kunsthal Rotterdam en Het Nieuwe Instituut organiseert UrbanGuides ook rondleidingen over wisselende exposities van deze musea.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
In mei: elke zaterdag en zondag Van juni t/m augustus: van woensdag t/m zondag In september en oktober: elke zaterdag en zondag