UrbanGuides - Bikes


De fiets is het ideale vervoersmiddel om zelfstandig of met een groep de stad te verkennen; actief, snel en flexibel. En bij elke interessante locatie is het eenvoudig om te stoppen.

UrbanGuides verhuurt fietsen voor groepen en individuele bezoekers. Er zijn twee type fietsen: De stoere Kronan voor comfortabel fietsplezier (verhuur vanaf 10 personen). En de Jopo, een hippe en moderne ‘allemans-fiets’ die lichter is en eenvoudiger in het verkeer (voor individuele verhuur). Reserveren is voor beiden noodzakelijk.

Bij groepsverhuur is het ook mogelijk om de fietsen op een andere locatie te laten bezorgen of op te halen dan bij UrbanGuides.

UrbanGuides is specialist in het organiseren van excursies op de fiets of te voet onder begeleiding van een gids. Adres & Contact

info@urbanguides.nl

Telefoon: 010 433 2231

Openings­tijden

 • Maandag

  10:00 - 19:00

 • Dinsdag

  10:00 - 19:00

 • Woensdag

  10:00 - 19:00

 • Donderdag

  10:00 - 19:00

 • Vrijdag

  10:00 - 19:00

 • Zaterdag

  10:00 - 19:00

 • Zondag

  12:00 - 17:00

Extra Informatie

In mei: elke zaterdag en zondag Van juni t/m augustus: van woensdag t/m zondag In september en oktober: elke zaterdag en zondag

Prijsoverzicht


 • Prijs volwassene

  € 75,-


Meer city tours

Citycruise (De Tenders)

Stap aan boord bij De Tenders in de Leuvehaven. In anderhalf uur leiden ze je langs de meest bezienswaardige spots van de stad. Een enthousiaste gids van UrbanGuides geeft uitleg over de architectuur en de allernieuwste ontwikkelingen van Rotterdam.
Architectuur Architectuurtours Attractie Bezienswaardigheid City Tours Rondvaarten & Haven Tours op het water
Klik Hier

Pegasus Events

Pegasus Events is een evenementen bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van bedrijfsuitjes waarbij water en de stad centraal staan. Pegasus Events biedt verrassende en vernieuwende bedrijfsevents aan, (zowel in Rotterdam als daarbuiten), die bijdragen aan het verbeteren en behouden van een goede sfeer tussen medewerkers onderling en tussen u en uw klanten.
Actief en sportief Attractie City Game City Tours Conferentie services Culinair Dinnershow Evenementenbureau Rondvaarten & Haven Teambuilding Watersport
Klik Hier

De Rotterdam Tours

De Rotterdam Tours geeft rondleidingen in de Markthal en De Rotterdam, twee Rotterdamse iconen op het gebied van architectuur. Een ervaren gids vertelt daarbij alles over onder meer het ontwerp, de bouw en de geschiedenis van het betreffende gebouw.
Architectuur Architectuurtours City Tours Culinair Rondleiding
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card