UrbanGuides - Bikes


De fiets is het ideale vervoersmiddel om zelfstandig of met een groep de stad te verkennen; actief, snel en flexibel. En bij elke interessante locatie is het eenvoudig om te stoppen.

UrbanGuides verhuurt fietsen voor groepen en individuele bezoekers. Er zijn twee type fietsen: De stoere Kronan voor comfortabel fietsplezier (verhuur vanaf 10 personen). En de Jopo, een hippe en moderne ‘allemans-fiets’ die lichter is en eenvoudiger in het verkeer (voor individuele verhuur). Reserveren is voor beiden noodzakelijk.

Bij groepsverhuur is het ook mogelijk om de fietsen op een andere locatie te laten bezorgen of op te halen dan bij UrbanGuides.

UrbanGuides is specialist in het organiseren van excursies op de fiets of te voet onder begeleiding van een gids. Adres & Contact

info@urbanguides.nl

Telefoon: 010 433 2231

Openings­tijden

 • Maandag

  10:00 - 19:00

 • Dinsdag

  10:00 - 19:00

 • Woensdag

  10:00 - 19:00

 • Donderdag

  10:00 - 19:00

 • Vrijdag

  10:00 - 19:00

 • Zaterdag

  10:00 - 19:00

 • Zondag

  12:00 - 17:00

Extra Informatie

In mei: elke zaterdag en zondag Van juni t/m augustus: van woensdag t/m zondag In september en oktober: elke zaterdag en zondag

Prijsoverzicht


 • Prijs volwassene

  € 75,-


Meer city tours

De Snerttram / IJsjestram

Onder het genot van een hete kop erwtensoep in de winter (of in de zomer een frisse sorbet met fruit) krijgen gasten van de Snerttram/IJsjestram een rondrit door Rotterdam. De anderhalf uur durende rondrit onder leiding van een gids begint in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam. De route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De tramrit eindigt weer bij Brazzo. Het is mogelijk om daar ter afsluiting te dineren. De Snerttram is ook exclusief
City Tours Restaurant
Klik Hier

Historische Tramlijn 10

De Historische tram lijn 10 biedt een stadstour in een gerestaureerde, historische tram (lijn 10) uit de jaren ´30. Lijn 10 rijdt van half juni tot en met eind oktober en in juli en augustus extra vaak.
City Tours Rondleiding
Klik Hier

Citycruise (De Tenders)

Stap aan boord bij De Tenders in de Leuvehaven. In anderhalf uur leiden ze je langs de meest bezienswaardige spots van de stad. Een enthousiaste gids van UrbanGuides geeft uitleg over de architectuur en de allernieuwste ontwikkelingen van Rotterdam.
Architectuur Attractie Bezienswaardigheid City Tours Tours op het water
Klik Hier

Geef een VVV cadeaubon

Geef een VVV cadeaubon

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card