TIWYA voelt aan als een luxe resort met een warm welkom waar iedereen zich thuis voelt. Van het moment dat je door de originele Indonesische houten deuren stapt tot de slag op de gong die de clubavond inluidt. Of je nou een verjaardag met vriendinnen viert, je date meeneemt voor een indrukwekkend diner of op vrijdagmiddag cocktails drinkt met collega’s. 

Voor de keuken is TIWYA de samenwerking aangegaan met chefs (bekend van CUCU in Zwijndrecht) die een koffer vol authentieke Indonesische familierecepten meebrengen. Deze recepten groeiden van generatie op generatie. En nu, na zeker 100 jaar, bereiken ze bij TIWYA hun hoogste niveau. De chefs brengen verse seizoensgebonden ingrediënten en sensationele specerijen samen tot een kleurrijk menu vol bijzondere smaken. Van verrukkelijke vega(n) gerechten tot dagverse vis of vlees – met het shared dining concept kiest ieder zijn eigen smaak. En om het vakantiegevoel compleet te maken combineert ieder gerecht perfect met een van de exotische (virgin) cocktails.

Hier vind je meer info over TIWYA x Hilton, een combideal van overnachting bij Hilton + een TIWYA diner voor twee op de kamer voor €179,-.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:30 - 22:00
Donderdag 16:30 - 22:00
Vrijdag 14:00 - 22:00
Zaterdag 14:00 - 22:00
Zondag 14:00 - 22:00