Stayokay Rotterdam

Hostel, Hotel, Lonely Planet

Stayokay Rotterdam is een hostel met 49 kamers, gevestigd in de wereldberoemde Kubuswoningen. Deze bijzondere paalwoningen zijn in 1984 gebouwd door de Nederlandse architect Piet Blom en in 2009 zijn een aantal ervan gerenoveerd en omgetoverd tot hostel.

Stayokay Rotterdam heeft een strak en stijlvol interieur, ontworpen door een designbureau. Elke kamer is anders, maar heeft wel altijd eigen sanitair en gratis Wifi. In de bar-brasserie Bite&Drink en in de lounge kunnen gasten relaxen en een hapje eten.

Het hostel ligt op de grens van het Laurenskwartier en het Maritiem District, vlak bij de Oude Haven, een historische binnenhaven met tal van horecagelegenheden. Metrostation Blaak en diverse tramhaltes bevinden zich naast de deur. Auto’s kunnen (op loopafstand) parkeren in de parkeergarage van de Markthal. Je kan bij Stayokay ook een fiets huren.

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie