Rozey

Restaurant

Uitgebreid en veelzijdig menu

Rozey kiest voor een veelzijdig en uitgebreid menu zonder vlees of dierlijke producten. Hiermee leggen zij de nadruk op alternatieven voor traditionele (vlees)gerechten zoals wij die kennen. De verhouding tussen vegan en veggie is bij Rozey fifty fifty. Zo staan er de bekende (vegetarische) burgers en frietjes op het menu, maar ook minder bekende gerechten als carpaccio van biet, steak van watermeloen, zeewierbitterballen, pulled jackfruit en Kentucky fried bloemkool.

Eerlijke producten

Alle 55 gerechten van het all inclusive-menu zijn zelf ontworpen met eerlijke producten waarbij vleesvervangers, heerlijke sauzen en verse groenten de boventoon voeren. Daarbij spelen horecaleveranciers een belangrijke rol. Bij Rozey kun je bijvoorbeeld kennis maken met de biologische koffiebonen van Smit & Dorlas, groente en fruit van het oer-Hollandse bedrijf Van Gelder, thee van Pukka, Honest Iced Tea, biologisch bier van Brouwerij De Leckere en de mooie biologische kazen van Bastiaansen. Alle wijnen zijn vegan en ook de natuurwijnen van Terra Vites staan op het menu. Een wolkje melk in je koffie? Daarvoor kun je kiezen tussen biologische koemelk of de havermelk van Oatly.

Duurzaam interieur

Ook aan een verantwoord interieur is bij Rozey gedacht. Zo zijn de tafels gemaakt van het duurzame natuurproduct marmoleum. Ook het servies is vrij van dierlijke producten, zoals beendermeel. Het interieur is uitnodigend en fris en gedecoreerd met prachtige en luchtzuiverende planten van Ogreen. Ook buiten kun je genieten van de heerlijke gerechten op het zonnige en ruime terras.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag 17:00 - 22:30
Dinsdag 17:00 - 22:30
Woensdag 17:00 - 22:30
Donderdag 17:00 - 22:30
Vrijdag 17:00 - 22:30
Zaterdag 17:00 - 22:30
Zondag 17:00 - 22:30