Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Stadskruidentuin Rotterdamse Munt

Park / Tuin

Rotterdamse Munt is een groene oase op de Kop van Zuid- Entrepot. In deze eetbare stadstuinwn groeien kruiden en eetbare bloemen uit alle windstreken. Je ontdekt hier wat stadsnatuur je te bieden heeft. Je kunt in alle rust genieten op het gezellige terras, met verse kruidenthee of een heerlijke lunch met ingrediënten uit de tuin. Het terras is open van april tot november.

Tijdens Lyrics and Lemongrass op zondagmiddag staat muziek uit alle windstreken op het menu. Rotterdamse Munt organiseert ook regelmatig inspirerende workshops voor volwassenen, kinderen en jongeren. Nieuwsgierig? Het actuele programma kun je vinden op website van Rotterdamse Munt.

Share

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 18:00
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 18:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie