Pathe De Kuip

In december opent in Pathé De Kuip de eerst 4D-zaal. 4DX brengt de bioscoopervaring naar een vierdimensionaal niveau. Bezoekers kijken niet alleen naar een film, maar leven erin. Bewegende stoelen en effecten zoals wind, bubbels en geur zorgen, in perfecte harmonie met de actie op het scherm, voor een ongekende ervaring.

Pathé heeft elke week een actueel en breed aanbod van films, van actie tot romantiek en van thriller tot science fiction. De bioscoop is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto en beschikt over ruime (betaalde) parkeermogelijkheden. Ook is de bioscoop goed rolstoeltoegankelijk en er zijn minder valide parkeerplaatsen voor de deur. Pathé de Kuip leent zich tevens uitstekend voor het organiseren van evenementen zoals een besloten filmvoorstelling of het huren van een zaal voor diverse presentaties. Alle zalen beschikken zoals je mag verwachten over uitstekend beeld- en geluidskwaliteit.


Adres & Contact

Telefoon: 0900 1458

Meer bioscopen

KINO

KINO is een nieuw filmtheater in het centrum van Rotterdam met maar liefst vier filmzalen. KINO vertoont kwaliteitsfilms, met een wisselend aanbod van arthouse tot blockbusters, van shorts tot klassiekers. Naast film kijken, kun je er van de vroege middag tot de late avond eten, drinken, borrelen en werken. Maar de multifunctionele ruimte kan ook worden ingericht voor lezingen, tentoonstellingen, muziekoptredens en festivals. De bar en het restaurant van KINO staan voor no-nonsense kwaliteit en doet het meeste denken aan de stijl van hedendaagse bistro’s in Parijs en de gastropubs in London.
Bioscoop
Klik Hier

Pathe Schouwburgplein

Lekker een filmpje pakken in een van de 7 zalen van Path Schouwburgplein. Pathé Schouwburgplein leent zich tevens uitstekend voor het organiseren van evenementen zoals een beslot...
Bioscoop Cafe / Bar Uitgaancentrum
Klik Hier

LantarenVenster

LantarenVenster kent een rijke historie sinds 1949 als theater voor film, dans, theater en muziek aan de Gouvernestraat in Rotterdam. In oktober 2010 opende LantarenVenster haar deuren op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid, in het lichte en ruimtelijke gebouw New Orleans. De focus ligt sindsdien op film en (jazz)muziek.
Architectuur Bioscoop Muziekpodium Theater Theaterpodium
Klik Hier

Geef een VVV Cadeaukaart

Geef een VVV Cadeaukaart

Download de Rotterdam Tourist app

Download de Rotterdam Tourist app

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card

Ontvang korting met de Rotterdam Welcome Card