Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Osteria Liz

Restaurant

Osteria Liz is het nieuwe Italiaanse buurtrestaurant van het Liskwartier, gevestigd in het voormalige café van der Kolk. De naam van het restaurant is geïnspireerd op de historische, Rotterdamse Liskwartier en op het Britse-Amerikaanse schoonheidsicoon Liz Taylor. Bij Osteria Liz komt het vrouwelijke fifties gevoel naar voren. De uitstraling van het restaurant is een mix tussen de nostalgische fifties en het authentieke Italië.

Elke anderhalve week wisselt de kaart en kunnen gasten kiezen tussen acht culinaire gerechten. Daarnaast is er een vaste borrel- en drankenkaart met antipasti, pizzaatjes, Italiaanse wijnen, bier van Brouwerij Noordt en Birra Moretti van de tap. Loop spontaan binnen en neem plaats in het cafégedeelte, de sfeervolle woonkeuken of het rustige eetgedeelte! Osteria Liz is elke woensdag tot en met zondag geopend voor lunch en diner van 11.00 tot 22.00 uur. 

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag 11:00 - 22:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie