COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

On the Rocks (Mainport Hotel)

Cafe / Bar, Cocktailbars

Cocktailbar On the Rocks is onderdeel van Mainport Hotel, een luxe 5-sterren designhotel geopend in 2013. In het interieur van het hotel zijn invloeden van over de hele wereld verwerkt. In de cocktailbar, met terras aan het water van de Leuvehaven, is plaats voor maximaal 200 gasten. Op de kaart staan tijdloze klassiekers als Mojito, Margarita en White Russian.  Indien gewenst kunnen gasten vooraf of aansluitend dineren in Restaurant Down Under.

Mainport Hotel ligt in het Maritiem District, op de grens van het Witte de Withkwartier en het Scheepvaartkwartier. De metro stopt voor de deur (Metrostation Leuvehaven), in 5 minuten vanaf Rotterdam Centraal Station. Er is bovendien een aanlegsteiger voor de Watertaxi. Er is beperkte gelegenheid tot valet parking, op loopafstand liggen 2 parkeergarages.

Share

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie