Viersterrenhotel nhow Rotterdam ligt in het iconische gebouw De Rotterdam: een verticale stad ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas/OMA met uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug. Het hotel is modern en strak ingericht met design meubilair. Dankzij moderne kunst (van lokale kunstenaars) en architectuur is het karakter van de stad duidelijk voelbaar. De 278 kamers hebben gratis wifi.

Het hotel bevindt zich op de Wilhelminapier op de Kop van Zuid en is zowel geschikt voor zakelijke als vrijetijdsreizigers. nhow Rotterdam werd geopend in 2014 en is het derde nhow hotel wereldwijd, na de opening van nhow Milan en nhow Berlijn.
Naast hotelkamers beschikt nhow over 9 multi-inzetbare vergaderruimtes. In de grootste zaal kunnen maximaal 235 personen in theateropstelling plaatsnemen. Het hotel heeft verder een bar, restaurant, terras en espressobar waar gasten terecht kunnen voor een hapje of een drankje.

nhow Rotterdam ligt direct naast Metrostation Wilhelminaplein en ook de tram stopt op slechts 2 minuten lopen. Auto’s kunnen parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages.

Adres & Contact

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie