Maatregelen COVID-19: Sinds 1 juli is er een verdere versoepeling van de coronamaatregelen ingetreden. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

New York Barbershop

Overige winkels, Winkels

New York Barbershop (NYB) is ontstaan vanuit een oud barbiersfamiliebedrijf (anno 1884) en is sinds 1994 gevestigd in Hotel New York. Het is een plek waar mannen samen komen om zich vakkundig te laten knippen en scheren in een rustieke omgeving en waar een ontspannen sfeer hangt, vergelijkbaar met een barbier uit Zuid- Europa.

De specialiteiten die NYB biedt, zijn de ‘Italian Shave’, een uitgebreide scheerbeurt met klapmes, warme doeken plus gezichtsmassage, en de ´New Yorker´, een luxe scheer- en knipsessie. Bij NYB werken alleen master barbers met ruime ervaring die ook de zogenoemde Old School-technieken beheersen. Daarnaast verkoopt de New York Barbershop exclusieve merken en producten voor de uiterlijke verzorging van mannen.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie