COVID-19: Nederland is in lockdown. Lees hier de Coronamaatregelen voordat je Rotterdam bezoekt.

Museum RockArt

Museum

Aangescherpte Corona maatregelen

In verband met de recent aangescherpte Corona maatregelen kunt u vanaf heden enkel met tijdsloten reserveren voor een bezoek aan Museum RockArt.
Dit kan door een mail te sturen naar info@rockart.nl
De tijdsloten waarvoor gereserveerd kan worden zijn donderdag/vrijdag/zaterdag en eerste zondag van de maand van
11.00 tot 13.00 uur
13.00 tot 15.00 uur
15.00 tot 17.00 uur
v
Voor kleine groepen is het mogelijk om buiten bovengenoemde dagen/tijden (bijvoorbeeld ’s avonds) te reserveren in overleg.
De RockArt Shop blijft wel zonder reservering toegankelijk.

Shop

In de shop is een uitgebreide collectie Vinyl (ook 2e hands), CD’s, Boeken, T-shirts, Mokken en overige merchandise te koop waarbij tevens 70 jaar muziekgeschiedenis bewonderd kan worden. Eén van de pioniers van de Nederpop, Peter Koelewijn heeft voor alle betalende bezoekers een gratis CD of DVD beschikbaar gesteld.

In Museum RockArt vind je de Nederlandse popmuziekgeschiedenis vanaf de jaren vijftig tot nu. Van Armand tot ZZ en de Maskers, van Indorock tot de Golden Earring en van Jazz tot Rock & Roll. De interessante collectie bestaat o.a. uit gitaren, drumstellen, bühnekleding, posters, gewonnen prijzen, gouden en platina albums, LP’s, singles, boeken, muziekbladen, fanclubbladen, hoesontwerpen, contracten, foto’s, video’s, zwart/wit fotokaarten, flipperkasten, oude versterkers en van alles en nog wat in relatie met popmuziek.

Regelmatig worden er  wisselende thema-exposities georganiseerd. De unieke beeld- en geluidsfragmenten maken de exposities compleet. Ook staan in het museum de originele Radio Veronica studio’s uit de jaren ’60 opgesteld. Deze ‘trip down memory lane’ is een echte aanrader voor muziekliefhebbers!

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 16:00
Vrijdag 11:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag Gesloten

Prijsoverzicht

€7.50,- Volwassenen