Maassluis

Haven, Rondleiding, VVV

Maassluis is een historische sleepboothavenstad met veel maritieme bezienswaardigheden, historie, een idyllische binnenstad met vlieten, leuke winkels en horeca, een groot overdekt winkelcentrum Koningshoek, twee natuurspeeltuinen en diverse wandel-, fiets- en vaarroutes, een prachtig hotel Maassluis, zo’n 12 B&B’s en een uitgebreide evenementenkalender. Maassluis is goed bereikbaar, vanuit Rotterdam ook met metro, en er kan overal gratis geparkeerd worden.

Dit jaar zijn de wekelijkse vaartochten opgestart met historische sleepboten en bergingsvaartuigen die het zoute water bevaren en een authentieke trekschuit die het zoete water op gaat. Bezoekers kunnen voor informatie en ticketverkoop terecht bij het Ervaar Maassluis Infopunt. Een enthousiast team vrijwilligers helpt bezoekers met het plannen van een bezoek van een of meerdere dagen aan Maassluis. Ook zijn er historische én maritieme stadswandelingen onder leiding van ervaren stadsgidsen via de Historische Vereniging Maassluis.

Ervaar Maassluis

Ervaar Maassluis, officiële naam Stichting Promotie Maassluis, is een samenwerkingspartner naar alle organisaties, instellingen en bedrijven in Maassluis die zich bezighouden met recreatie, toerisme, kunst, cultuur, erfgoed, verblijven, wonen en winkelen.Maassluis is een historische sleepboothavenstad met veel maritieme bezienswaardigheden, historie, een idyllische binnenstad met vlieten, leuke winkels en horeca, een groot overdekt winkelcentrum Koningshoek, een bruisend verenigingsleven, veel nieuwbouwprojecten, goede voorzieningen, twee natuurspeeltuinen en diverse wandel-, fiets- en vaarroutes, een prachtig hotel Maassluis, zo’n 12 B&B’s en een uitgebreide evenementenkalender. Maassluis is goed bereikbaar en er kan overal gratis geparkeerd worden.

Share

Adres & Contact

Social Media