COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Ook is er een dringend advies tot dragen van mondkapjes. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

Love Rotterdam. Gifts, Food & More.

Centraal Station, Overige winkels, Typisch Rotterdamse winkels

Op zoek naar een mooi, typisch Rotterdams cadeau of souvenir? Loop dan eens binnen bij Love Rotterdam. Gifts, Food & More in de centrale hal van Rotterdam Centraal. Hier vind je voornamelijk Rotterdamse producten, zoals:
– Rotterdamsche Oude Kaas
– Maasstroompjes
– lokaal gebrouwen bier van de Kaapse Brouwers 
– Rotterdam skyline Doppers
– Wijn- en waterglazen met gegraveerde skyline
– Serie boekjes Nijntje Opse Rotjeknors
– Rotterdam sokken

Maar is er ook Rotterdams design te krijgen, zoals de tassen van Susan Bijl. Daarnaast worden in de giftshop ook de meer traditionele (Holland) souvenirs verkocht, van magneten tot sleutelhangers en ansichtkaarten.

Love Rotterdam. Gifts, Food & More is de tweede gift shop van Rotterdam Tourist Information. Op de vestiging aan de Coolsingel worden ook Rotterdamse en Hollandse cadeaus en souvenirs verkocht.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 18:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie