Ukraine: find the latest information regarding the ongoing situation and emergency traveling to the Netherlands

Kunstinstituut Melly

Culturele organisaties, Galerie

Kunstinstituut Melly (voorheen Witte de With Center for Contemporary Art) is een internationale kunstinstelling met Rotterdam als thuisbasis. Sinds 1990 is het centrum de place to be voor iedereen die op de hoogte wil zijn van wat er speelt in de wereld van de internationale hedendaagse kunst. Het is een van de belangrijkste instituten voor hedendaagse kunst in Nederland, en wordt internationaal gezien als een pionier op dit gebied. Een vooruitstrevend platform waar ruimte is voor zowel opkomende als gevestigde kunstenaars en curatoren.

Drie keer per jaar wordt in Melly een volledig nieuwe expositie getoond, altijd speciaal samengesteld voor de kunstinstelling. Naast tentoonstellingen organiseert Melly lezingen, filmvertoningen en andere evenementen, brengt boeken uit en heeft een divers en interactief educatie-aanbod.

De tentoonstellingsruimte is gevestigd in een monumentaal voormalig schoolgebouw aan de Witte de Withstraat, de cultuurstraat van Rotterdam. Het gebouw wordt gedeeld met TENT.

Kunstinstituut Melly ligt in het Witte de Withkwartier en is bereikbaar met de metro en tramlijn 23 of 25 (halte Beurs). Vanaf Rotterdam Centraal is het ongeveer 15 minuten lopen. In de nabijgelegen Hartmanstraat bevindt zich een parkeergarage

Share

Adres & Contact

Prijsoverzicht

€6
€3
€9
€4.5