Kula is een ‘gathering place’ in de Coolhaven van Rotterdam waar mensen kunnen ontspannen en opladen. Of je nu langskomt in ons all day cafe, een yogales volgt, een event bijwoont of koffie to go meeneemt – het is helemaal aan jou. Feeling good is a piece of cake, and at Kula you can try all the flavors!

Kula serveert ontbijt, lunch, een borrel met snacks en pre-yoga diner – op elk moment van de dag. Schuif aan buiten op het terras of binnen onder ‘the Kula tree’. Daarnaast host Kula dagelijkse yogalessen en wekelijkse workshops & events. Het doel is om ‘wellbeing’ voor iedereen toegankelijk en speels te maken. Kula wil bijdragen aan het geluk en welzijn van mensen.

Kula staat voor ‘free-thinking’, the friendly & the fun. Ze moedigen je aan om gewoon te zijn, met jezelf en met alles om je heen, en je daarbij goed te voelen. Kula brengt rust in de dagelijkse chaos van het leven door mensen te verbinden met zichzelf en met de wereld om hen heen. Dit doen ze door verschillende manieren van ontspanning aan te bieden op een toegankelijke manier.

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 21:30
Woensdag 08:00 - 21:30
Donderdag 08:00 - 21:30
Vrijdag 08:00 - 19:30
Zaterdag 08:00 - 19:30
Zondag 08:00 - 21:30