Hostel ROOM

Budget, Hostel, Hotel

Hostel ROOM is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1923, gesitueerd in het Scheepvaartkwartier, vlakbij de Veerhaven.
Hostel Room is een budget accommodatie en is populair onder reizigers en backpackers die op zoek zijn naar een informele en internationale sfeer. Het hostel beschikt over 16 kamers, waaronder een aantal slaapzalen en diverse double rooms, ingericht volgens een Hollands of Rotterdams thema.
Een overnachting in Hostel ROOM is inclusief bedlinnen, ontbijt, kluisjes en gratis onbeperkt gebruik van Wifi. Er zijn fietsen te huur en gratis wandelroutes verkrijgbaar. In het weekend zijn er ’s avonds vaak optredens. Hostel Room is bereikbaar met tramlijn 7, die vlak voor de deur stopt. Op zo’n 10 minuten lopen ligt metrostation Leuvehaven. Watertaxi’s kunnen aanmeren in de Veerhaven.

Adres & Contact

Op dit moment in Hostel ROOM

t/m 22 februari 2020
M. Lockwood Porter in concert

M. Lockwood Porter in concert

Een gratis concert van M. Lockwood in ROOM!

Pop / Rock
t/m 14 maart 2020
Open Mic Night Rotterdam

Open Mic Night Rotterdam

Het is tijd voor nog een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM.

Muziek overig

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie