COVID-19: De Coronamaatregelen zijn verder aangescherpt. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

In het hart van de Witte de Withstraat, dé meest bruisende straat van Rotterdam, ligt Wijnbar Het Eigendom. Met zijn hoge ramen, sfeervolle interieur en ruime bar, is de zaak een echte eyecatcher in het diverse horeca aanbod dat de straat te bieden heeft.

Het Eigendom is een druk bezochte hotspot waar zakenmensen, collega s, geliefden en vriendengroepen samenkomen onder het genot van een glas wijn en heerlijke borrelhapjes, petit diner of een gezellige avond uit.
De wijnkaart is zeer uitgebreid; Met 135 verschillende soorten wijn op de kaart, waarvan 35 per glas zijn te bestellen, worden de smaakpapillen op scherp gezet. Daarnaast kan er zowel geluncht, geborreld als gedineerd worden en er zijn meer dan twintig verschillende kleine gerechten passend bij de wijn te bestellen die bereid worden door chef-kok Etienne Kool.
Het Eigendom beschikt ook over een ideaal borrel terras met hoge banken zodat staand publiek op ooghoogte is met zittende gasten.

Restaurantgids Grootspraak heeft Het Eigendom uitgeroepen tot Wijnbar van het Jaar!

Share

Adres & Contact

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 15:00 - 00:00
Woensdag 15:00 - 01:00
Donderdag 15:00 - 01:00
Vrijdag 12:00 - 03:00
Zaterdag 12:00 - 03:00
Zondag 12:00 - 22:00

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie