Maatregelen COVID-19: Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur gelden er aangescherpte Coronamaatregelen. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

De eerste drijvende boerderij die plaats biedt aan 40 koeien zal in het begin van 2019 openen. Hier wordt op een duurzame, circulaire en diervriendelijke manier dagverse zuivelvoeding geproduceerd. Het produceren van voedsel is op een wereldbevolking die intensief groeit en steeds welvarender wordt een steeds grotere uitdaging. Er is immers steeds minder geschikte landbouwgrond over om voedsel te produceren. De wereldsteden dijen maar uit om aan de vraag naar woningen te voldoen waardoor de burger letterlijk steeds verder van de landbouw af komt te staan. Floating Farm biedt een oplossing voor dit probleem.

Naast een commercieel productiebedrijf is Floating Farm dan ook een belangrijk educatiecentrum op het gebied van innovatieve technieken en stadslandbouw. Als bezoeker kan je het vee zien, ontdekken hoe het voer voor de koeien geproduceerd wordt en kan je leren hoe zuivelproducten gemaakt worden en dat allemaal midden in de stad!

Share

Adres & Contact

Social Media

Periodieke openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 11:00 - 16:00
Vrijdag 11:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 11:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie