Maatregelen COVID-19: Vanaf 1 juni worden de coronamaatregelen voorzichtig versoepeld. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek aan Rotterdam.

FG Restaurant

Kerst, Michelinster, Restaurant

Met maar liefst 2 Michelinsterren behoort FG Restaurant van François Geurds tot de absolute top van gastronomisch Nederland. De smaken die hij creëert zijn vernieuwend en onovertroffen: zo smaakt zijn heldere Bloody Mary meer naar tomaat dan een rijpe San Marzano. Ook de andere gangen die in FG Restaurant worden geserveerd zijn inspirerend en uitdagend. FG staat daarom niet alleen voor François Geurds, maar ook voor Fanatiek Genieten.

FG Restaurant kent – letterlijk en figuurlijk – geen grenzen en doet niet aan kledingvoorschriften. Op gympen ben je er net zo welkom als op naaldhakken. De ultieme eetbeleving is niet gebonden aan een dress code is de stellige overtuiging van deze Food Guru.

FG Restaurant is gevestigd in de Hofbogen op loopafstand van Rotterdam Centraal. Hier bevindt zich ook het andere restaurant van sterrenchef Francois Geurds: FG Food Labs.


FB Breakfast
Trakteer jezelf bij FG Breakfast op kaviaar of campagne. Maar het ontbijt is niet per se decadent, er is voor ieder wat wils. Sappen, salades, pancakes, huisgemaakte (zuurdesem-)broden en croissants, de beste ham ter wereld en kazen van uitsluitend A-kwaliteit. Het verschil zit hem vooral in de uitvoering, in de smaak. De hollandaisesaus op de eggs benedict bij FG Restaurant bijvoorbeeld. Alles is uiteraard kraakvers, en alles wordt live bereid.
Tot 10.00 uur kan worden aangeschoven voor het ontbijt. Wil je verzekerd zijn van een ontbijtstoel, is het raadzaam vooraf te reserveren via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl.

Share

Adres & Contact

Social Media

Wekelijkse openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 - 21:00
Woensdag 12:00 - 21:00
Donderdag 12:00 - 21:00
Vrijdag 12:00 - 21:30
Zaterdag 12:00 - 21:30
Zondag Gesloten

De website van Rotterdam Info maakt gebruik van cookies en kan andere gegevens van en over u verzamelen. U gaat hiermee akkoord door op 'Melding sluiten' te klikken of door gebruik te blijven maken van onze website.

Meer informatie